Höstens snyggaste höstkappa!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar – 

Nu knackar på hösten på dörren och det är snart dags för mitt favoritmode som är just hösten och jag har hittat den P.E.R.F.E.K.T.A höstkappan! Ni kanske minns min kappa förra året? Den grå? Jag har hittat en exakt likadan fast SVART! Jag vill gärna haft en svart kappa förra året men då fanns det inte så nu är jag SUPERNÖJD! Alltså kolla på den! Så fin!

org_dsc07237
org_dsc07243
org_dsc07245

Den svarta kappan finns HÄR!

Den grå jackan som jag hade förra året finns fortfarande att köpa HÄR!

img_1379
img_6271

Den grå kappan finns HÄR!

Jag har även köpt två nya sommaroufits som jag använde på Mallorca. Den svarta klänningen funkar lika bra i höst och den vita toppen kommer jag använda ihop med mina kontorskjolar, den ser nämligen lite skjortig ut 🙂

org_dsc07270
org_dsc07274
org_dsc07263
org_dsc07260

Den vita toppen HÄR och den svarta klänningen HÄR!

Ett sista tips är dessa tre klänningar som är på rean just nu! Beachkaftanen till vänster är jag redo att slå till på 🙂 Den är likadan som min svarta och den vita som jag visade tidigare i sommar.

rea3
rea1
rea2

HÄR / HÄR / HÄR

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här