Höstens absoluta favorit!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Nu så, nu äntligen är jag hemma och klar med alla sysslor… Idag har jag jobbat från 8.00 till strax efter 19.00 och sen åkte jag till affären och handlade. Det är mycket att göra på jobbet just nu och jag tycker om att jobba när jag har bra flow, då kan jag gärna stanna i några timmar extra om jag kan sluta tidigare en annan dag. Min plan är att kunna hämta barnen tidigare från förskolan och kanske till och med göra en utflykt mitt i veckan nån gång ibland 🙂 Denna veckan har jag och barnen planerat att vi ska laga mat tillsammans en dag och på fredag ska jag till Stockholm med Malin.

Förresten vill ni se dagens outfit? Jag är så sjuuuuukt nöjd med den här outfiten och dom här jeansen! Det är coated jeans som är stretchiga istället för stumma som coated jeans brukar vara så dom sitter som ett smäck! Jag överdriver verkligen inte när jag säger att dessa jeans blir mitt favoritplagg denna hösten! Jag är så nöjd!

img_0409
img_0411

Ni hittar jeansen HÄR! Kavajen är tyvärr slutsåld men en liknande finns HÄR!

coated1
coated2

En sak som jag funderar på är när ni brukar läsa min blogg? Jag brukar försöka sprida ut mina blogginlägg under dagen för att det alltid ska finnas något att läsa, men den sista tiden har jag verkligen inte hunnit… Kommentera gärna och berätta vilken tid ni brukar kika in här 🙂

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

  1. Jennifer

    Jättesnygga jeans på dig! Jag läser främst bloggar på kvällstid när barnet sover, gissar att jag inte är ensam om det… 😉

    Svara
  2. Sandra

    Kvällstid på vardag. Tex när jag väntar på att barnen ska somna. Dagtid på helgen. Gärna till frukost på söndag fm.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här