Hemma igen

Vi är hemma igen och resan gick bra 🙂 Lucas blev jätteglad när han fick se pappa Jair. Jag har visat allt vi har fått från Loppi och dom andra sponsorerna och sen har vi myst framför TVn. Lucas hade massor av spring i benen och ville inte sitta hos oss, men han var helnöjd när han fick ligga och leka på en filt på golvet 🙂

Jag förstod att en del av er tog åt er från vad jag skrev om Stockholm. Det behöver ni INTE göra, speciellt inte om ni inte är så själva! Jag är mycket väl medveten om att alla i en stad inte är likadana! Det skrev jag dessutom. MEN den upplevelsen jag hade var stor skillnad från det som jag upplever i Gbg. Jag har bara bott i Gbg i två år. Innan dess bodde jag i Borås och där är folket ungefär så som jag upplevde det i Stockholm. Det är väldigt svårt för utomstående som flyttar till Borås att få nya vänner (vet inte hur stockholm är). Jair hade supersvårt där. Göteborg är mycket enklare! Så storstadssyndrom skulle jag inte kalla det. Det är isf svårare i små städer att få kontakt med folk på stan… det är iaf min erfarenhet. Men nog om det. Jag har inga fördomar mot Stockholmare i allmänhet och har aldrig haft det, men att gå på stan i Stockholm och försöka fråga om hjälp, det var faktiskt inte det enklaste även om jag tillslut fick hjälp.

Flygresan hem gick bra, fast Lucas hade massa spring i benen och somnade inte förrän dom sista 10 minuterna. Det var en jättesnäll tjej som kom fram och fråga om jag behövde hjälp när jag skulle fälla ihop vagnen medan Lucas satt i bärselen. Hon hjälpte mig att bära på alla saker på planet. Så himla snällt! Det som jag upplevde som jobbigt med flygresan var att det inte fanns nånstans att lägga ner Lucas. När vi ska flyga till Brasilien ska jag se om vi kan få plats vid en skiljevägg så vi kan lägga honom på golvet när han inte vill vara i knät längre…20131117-214748.jpg20131117-214805.jpg

Bilder från planet

Lucas somnade tillsist och vaknade inte ens när jag la ner honom på skötbordet!

20131117-214941.jpg

Bra för då kunde jag gå på toa och fälla upp vagnen och sen vaknade han när det var dags att ta på honom overallen 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Therese

    Hej! Jag har följt din blogg sedan ett år tillbaka och tycker att det är kul att följa din sons utveckling. Jag har själv en tös på 10 mån. Jag tänkte bara tipsa dig om att boka en crib(säng) till Lukas på flyget till Brasilien. Vissa flygbolag vill att man föreställer en sån medan andra bokar man på flygplatsen. Det finns bara ett enstaka platser med möjlighet till crib så titta upp vad som gäller så snart som möjligt! Mvh Therese

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här