Helt beroende av den här!

– Inlägget är reklam för Eleven och innehåller annonslänkar –

När det kommer till mitt hår så har jag väldigt svårt för när det blir fett. Jag tycker det syns så himla tydligt på mig som är blond och jag står verkligen inte ut med det. Nu har jag dock hittat ett grymt schampo och balsam som gör att mitt hår håller sig flera dagar utan att bli fett, men när det var varmt och jag duschar varje dag istället för varannan / var tredje dag, så blir mitt hår alldeles torrt, frissigt och trassligt. Jag började då leta efter en återfuktande mask till håret, vilket inte är helt lätt eftersom många återfuktande produkter också gör håret fett (även de dyrare produkterna). Jag gjorde lite research och hittade den här hårmasken från Moroccanoil! Och nu är jag helt beroende!

Mitt hår mår verkligen så bra av den här masken! Håret blir inte ett dugg fett och istället för att bli torrt och frissigt så blir det mjukt och följsamt. Jag började använda masken varje dag inför förlossningen när jag tvättade håret varje dag och nu när jag tvättar håret varannan dag så räcker det att jag använder masken 2 gånger i veckan.

Ännu ett hett tips är att köpa en Tangle Teezer (grym utredningsborste) för då behövs det väldigt lite produkt i håret. Jag lägger bara i en liten klick hårmask i mitt hår och sen kammar jag ut produkten i håret med min Tangle Teezer. Mitt balsam och mina hårmasker räcker i en evighet 🙂 Dessutom är Tangle Teezer den bästa utredningsborsten för hårömma, den funkar även i afrohår! Den är väldigt skonsam mot håret och jag är övertygad om att den gjorde att jag tappade mindre hår efter graviditeten med Isadora. När jag ammade Lucas minns jag att stora hårtestar lossnade i duschen, det var HEMSKT! Hoppas det inte blir så nu!

Jag har använt Tangle Teezer till Isadoras hår ända sedan hon var bebis och på Lucas som är väldigt hår öm

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Siri

    Blir lite nyfiken på vilket schampo och balsam du använder för att håret ska klara sig längre utan att bli fett? Är det något från samma märke som inpackningen du tipsar om?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här