Havsvatten gjorde susen på Isadoras prickar

Idag har vi hängt hela dagen på stranden, så himla skönt! Stranden är så vacker och full av liv! Det var massor av färgglada fiskar, några krabbor och snäckor längs med hela stranden! Vi stannade i flera timmar och badade och bara njöt av allt. Jair surfade och lät även Lucas åka på brädan innan tidvattnet drog sig tillbaka för mycket.

Lucas tyckte krabborna var jättefascinerade! Det var små små minikrabbor! Han dök för att leta efter dom och dom färgglada fiskarna.

Isadora hjälpte också till att leta efter olika saker, bland annat snäckor och fina stenar.

img_8027
img_8028

Jag var lite orolig för på vägen till stranden så blev Isadoras prickar mycket ilsknare, men när hon doppade sig i havet så försvann prickarna i princip helt! Hon ligger här jämte mig på sängen just nu och om jag tittar riktigt nära så kan jag fortfarande se ljusrosa märken där prickarna har varit, men det är det enda som är kvar nu. Jag är så himla lättad! Det är faktiskt lite lustigt för min pappa brukar alltid säga att havsvatten hjälper mot alla hudåkommor och nu är jag verkligen beredd att hålla med 🙂

När vi gick ifrån stranden så stod solen redan lågt. Den här dagen började med lätt sommarregn men slutade med strålande sol och perfekt värme.

Imorgon blir det beachen igen! Förhoppningsvis innan kl tolv så det blir mer surftid till Jair 🙂

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Elin

  Vad gör krabborna om man kommer nära de? Springer de till än eller håller de sig om borta om de hör än? Kan det komma en nära om man sitter på stranden? Jag är livrädd för krabbor, kommer resa senare i livet dit det finns krabbor! ?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Haha! Stackarn! Jag tycker också det är läskigt om dom är starka, men dessa var små och tunna och nyptes inte trots att dom hade klor. Lucas höll till och med en i handen! Jag vågade knappt närma mig. Krabborna håller till nära stenarna i vattnet så dom vandrar inte runt på stranden som tur är 🙂

   Svara
 2. Nilsa

  Vi är på klimatbehandling utomlands. Min vän som har svår psoriasis har bara på några dagar blivit bättre av saltvattnet och solen. Det tycks vara så att det kan hjälpa också mot andra hudåkommer som eksem och utslag osv ?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Men gud så bra! Min bror har också psoriasis och bor utomlands och mår faktiskt mycket bättre tack vare det 🙂 Häftigt att sol och saltvatten kan ge dom effekterna. Min acne blir också mycket bättre när vi är i Brasilien 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här