Williams första ord ❤️

William har sedan en tid börjat sätta ihop stavelser och vi misstänker att han både har sagt mamma, pappa och hej. Det är svårt att veta när det första riktiga ordet kommer och när det bara är “babbel” utan betydelse, men nu vet vi! Förra veckan sa William “hej” till Victor på skötbordet och vinkade genom att stänga och öppna handen och senare samma dag uppmuntrade Victor honom att säga “hej” till mig och då gjorde han det, samtidigt som han vinkade med hela armen! Gullunge!

Igår morse, när William vaknade, sa han tydligt “Pappa” medans jag filmade honom. Jag uppfattade det som att han frågade efter Victor eftersom han redan hade gått upp. Vi gick ner till köket och åt frukost och då kom Victor tillbaka efter att ha varit ute på en tidig morgonpromenad. William blev superglad när han fick syn på Victor som gick fram och gosade med honom där han satt i sin matstol och då säger William, högt och tydligt, “PAPPA” ❤️ Eller snarare “BAPPA” haha! Det var verkligen ingen tvekan om saken 🙂 Så gulligt!

Senare på dagen när vi är i badrummet och jag håller på att fixa med något i tvättstugan kommer William krypandes “MAMAMAMMAM”. Han är trött och vill bli buren och jag fullkomligt smälter när jag hör honom säga Mamma på sitt vis. Älskade älskade unge!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här