Okategoriserade

Grym trädgårdshjälp från ungdomar på Yepstr – före- och efterbilder

– Samarbete med Yepstr –

Det är verkligen fullt upp här hemma nu, inte bara med en 3-veckors-bebis, en 2-åring och två större barn, vi har också en husvisning att förbereda inför! Om två veckor är det dags och då måste allt vara perfekt! Jag har skrivit en lång lista med allt som ska hinnas med under dom här två veckorna, varav trädgården var en stor post. För att underlätta lite så gjorde vi som vi gjorde för två år sedan, vi anlitade två sommarjobbande ungdomar via Yepstr att fixa till trädgården och det blev så bra!

Förra gången anlitade vi två tjejer som kom hit i två halvdagar, denna gången blev det två killar istället 🙂 Dom klippte gräset, rensade ogräs, klippte häcken, rensade i jordgubbslandet, grävde fram plattorna i gången som blivit övervuxna, klippte ner grenar (efter att jag och Veronica beskurit träden), la ut ogräshämmande sand och salt… Ja, dom hann faktiskt med allt som vi ville få gjort och lite till 🙂 Vi är så nöjda!

Här kommer före- och efterbilder 🙂

img_6138
img_6142
img_6135
img_6401
img_6354-1
img_6361
img_6352
img_6359
img_6132
img_6370

Jag kan verkligen rekommendera Yepstr! Vi är supernöjda med ungdomarna både förra gången och denna gången, såpass nöjda att vi faktiskt anlitat dom utöver detta samarbetet också 🙂 Att anlita ungdomar via Yepstr är billigt, samtidigt som ungdomarna får mycket bättre löner än om dom jobbat svart, eftersom arbetet är ROT-avdragsgillt. Det som är nytt för Yepstr (sen år 2020) är att numera är alla ungdomar anställda av Yepstr. Det betyder att dom är försäkrade och att Yepstr hanterar löneutbetalningar, skatter, semesterersättning m.m.

Jag tycker att Yepstr är en väldigt smidig app att hitta ungdomar i närområdet som kan hjälpa till med olika saker som trädgårdshjälp, barnpassning, hundpassning, läxhjälp m.m. Allt man behövde göra var att lägga upp en annons och sen strömmade anmälningarna in från ”yeppar” som ville hjälpa till med vår trädgård 🙂 Vi valde ut två yeppar för att dom skulle kunna hjälpas åt och för att dom skulle ha sällskap av varandra. En av yepparna visade sig faktiskt vara en granne 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.