Grejer barnen har för sig innan dom somnar

William har en gullig grej för sig när han ska sova, han ligger alltid och pillar på sitt ena öra 🙂 Det är precis som att det gör honom lugn och sömning. Det har till och med blivit så att man kan ta det som ett säkert tecken för att han är trött 🙂 I somras brukade han även tjuvnypas på huden kring bröstet och insidan av överarmarna. Sååååå jobbigt och ont! Bröstvårtor är också en favorit att pilla på innan man somnar.

Isadora hade en annan grej för sig, hon strök alltid sin gosedjurskanins “Ninis” nos eller öra mot sin nästipp. Så gulligt! Ninis nos blev tillslut helt svart! Haha!

Lucas är nog den som hade den knasigaste grejen för sig. Han hade en ”sovsång” som han alltid ”sjöng”, det lätt typ ”äääääää” och den höll han på med tills han somnade. Om man försökte överrösta och prata med varandra under tiden sovsången höll på (tex när han somnade i bilen) så blev han störd och sjöng ännu högre tills man blev tyst 😅 Typ så här: ääääääÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄäääää…. 😅 Lucas gillade också att pilla på bröstvårtor eller leverfläckar som stack ut..

Här är en video precis innan han somnar när han sjunger sovsången tyst 🙂

Gör eller gjorde era barn något speciellt innan dom somnar?

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Lisa

  Ja men pillat sig på örat har mina barn också gjort rätt mycket, det är väl ett sånt klassiskt trötthetstecken 😊 Mina två äldsta barn har också “sjungit” innan dom ska sova, men mest på dagvilorna 😁

  Svara
 2. Gittan

  Min mellan måste alltid krafsa, han ska då helst trycka sina fötter under benet/rumpan på mig eller pappan. Nu somnar han själv i sin säng sedan flera år tillbax men vi hör att han ligger där och krafsar mot täcket. Han gör det även fortfarande i soffan på kvällarna när han börjar bli trött.

  Svara
 3. Johanna

  Min flicka har alltid lagt sina händer under mina tuttar där det tydligen är varmt 😂 nu är hon 4år och jag säger nej men hon försöker ändå var och varannan nattning 🙈 men det värsta var nån vinter när vi kom in utifrån och hon stoppar in sina kalla händer under mina tuttar för att värma sig 😂😂😂 förlåt kära dotter men då reagerade jag lite ilsket 😅😅😅

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här