Gravidvattengympan hjälper mot min foglossning

– Samarbete med Magplasket –

Veckans gravidvattengympa kunde verkligen inte kommit lägligare än vad den gjorde just igår. Denna veckan har jag nämligen haft det lite extra kämpigt med foglossningen 🙁 I tisdags när jag gick upp på morgonen så kände jag att det ilade jättemycket i ena sidan på magen, i höjd med äggledarna. Det gjorde jätteont när jag lyfte ena benet, smärtan påminde om när jag hade blindtarmsinflammation, men eftersom den är bortopererad så bestämde jag mig för att avvakta. Dagen efter var smärtan nästan borta och jag kände mig som en ny människa! Men lyckan var kort, vid 9-tiden när Victor släppte av mig och barnen hos Antonia small det till i höften och smärtan var tillbaka fast nu ännu värre. Jag fick hasa ena benet efter mig och kände mig helt handikappad! Aj aj aj så ont det gjorde! Hela dagen gick och jag kände mig stelare än en robot och klumpigare än en flodhäst – så jobbigt!

På kvällen var det dags för gravidvattengympan men jag kunde inte se hur sjutton jag skulle ta mig den långa vägen från parkeringen till entrén? Det kändes som en ren och skär omöjlighet! Victor insisterade på att köra mig dit och ringde sina föräldrar och bad dom skjutsa mig hem eftersom jag inte skulle vara klar där förrän 21.15 och då sover barnen. Han påminde mig om att det var värdefull tid för mig och mitt huvud även om jag bara kunde röra kroppen lite grann. Dessutom kan ju rätt rörelser faktiskt göra underverk för foglossningen 🙂 Ni anar inte hur rätt han hade!

Jag kände skillnad i fogarna direkt efter passet, det var som att min robotstelhet hade försvunnit av träningen i det varma vattnet och det var genast mycket lättare att gå. Och idag är det mycket mycket mycket bättre 🙂 Jag är så glad att jag kom iväg tack vare Victor och hans bonuspappa Ronny ♥ Dessutom fick jag chansen att fråga underbara barnmorskan Mariana, som håller i passen på @magplasket_hisingen, vad det är som gör ont, så nu är jag inte orolig längre. Förmodligen är det min foglossning men kanske också en sträckning i ligamentet, inget farligt alls 🙂 Jag är så lättad!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här