Goodiebags på Beauty Event Pigalle

Nu ska jag berätta om dom fina goodiebagsen som Linda och Tanja hade ordnat med på sitt Beauty Event på Hotel Pigalle. Dom överöste också verkligen med sjukt fina grejer och jag använder redan av flera av sakerna till vardags 🙂

Snob duck två från Stayhard, PMS-produkter och tamponger från My Bloody Box, läppbalsam från Weleda Sverige, Cuddling Hand Balm, Glittering oil, Home Spa Body Butter från Naturativ Sweden, doftljus från Butik Sött & Salt, makeup remover från Dermoshop, presentkort på vaxning från Salong Underbart, armband och hårband i ett från Bracebands

Sovmasken från Glamazon fäste jag mig vid på en gång. Jag får ibland ont i huvudet när jag ska sova och då brukar jag lägga en kall trasa på pannan, men en kväll när jag kände att huvudvärken var på väg så provade jag masken istället och det hjälpte faktiskt. Den innehåller en gelmask som känns lite kall mot ögonen och det räckte för att jag skulle somna utan huvudvärk. Jag berättade även om sovmasken för Jair och sa att han borde testa för han kanske kan sova bättre på dagen om det är helt mörkt. Han säger att den hjälper så nu sover han med den på dagen och jag på natten 😛 Haha! Jag ska nog köpa en egen till Jair 🙂

Shampoo & Balsam från Grazette Of Sweden, nagelfil, nail balsam, nail repair & cuticle cream, nagellack från Trind Sverige, hårprodukter från Rapunzel Of Sweden, Body milk från Kalamata Cosmetics

Proteinpudding och bar från Barebells, energishots från IGOENERGY, vattenflaska från Vinga of Sweden, Te och choklad kommer från Beriksson, godis och tandborste från Jelly Belly

Berlock från Jane Koenig

Sminkprodukter från Glam of Sweden

Massageolja och trosa från Passion of Sweden, paraply från Happy Sweeds

Tidning från Vi föräldrar och Daisybeauty Magazine, The Solution Anti-wrinkle collagen från Oslo Skin Lab, läppbalsam Carmex,

Hylla med krokar från Edgewood

Julpynt från Kähler Design, poster med stjärntecken från Amakli

Tandblekningskitet som jag vann och skönhetsprodukter från My Beauty Clinic,

Smart och snygg reflextassel från Firefly som Isadora la beslag på ?

Tusen tack Linda och Tanja för ett grymt event med jättefina och lyxiga goodiebags! Ni ordnade det här eventet riktigt bra och vi blev alla överrumplade av alla saker vi fick med oss hem. Jag håller fortfarande på att testa för fullt här hemma 🙂 Tusen tack för att jag fick komma!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

  1. Linda

    Stort tack för att du ville komma Emma!Alltid underbart att få träffa dig!Hoppas det inte dröjer alltför länge nu.
    Kul med sovmasken;)

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här