Goodiebags från Social Lift Media Event

När jag var på Social Lift Media Event som Susana och Liselotte anordnade så fick vi med oss lite roliga goodiebags som jag inte har hunnit skriva om ännu. Ibland springer tiden helt enkelt iväg, men här kommer i alla fall ett inlägg tillslut – bättre sent än aldrig!

Eventet hade ett genomgående fokus på att vi som bloggare skulle utvecklas och bli ännu bättre och det märktes på goodiebagsen också. Jag gillar särskilt alla kurser som vi kommer få gå! Jag ser framemot att allt jag kommer att få lära mig och jag hoppas att det ger resultat på mitt bloggande också. 🙂

IMG_3677

Presentkort hos Evelinas Foto, Film från EurogamerModerskeppet Guld medlemskap 1 månad, Nude Proteinvatten, Celsius sportdryck, korthållare, lipsyl, MRG Wines alkoholfritt rosé, block, pennor, pennvässare, strumpor, tvättduk från TGR Kungsgatan, Hata Hat armband från Telia, Passion by Emelie webbkurs “Startpaketet”, Smartphoto Fotobok, 50% på ett köp hos Caseapp

IMG_3698

I våra goodiebags så fick vi varsitt presentkort på en photoposter 50×70 från Framkalla med hela 54 instagrambilder! Kolla vad fint det blev! Jag ÄLSKAR den här tavlan! Alla som kommer hem till oss stannar och tittar på tavlan en stund 🙂

 

Detta printet låg också i våra goodiebags. Detta kommer från Desenio Print.

Under eventet tävlade Susana och Liselotte ut lite fina vinster också. Jag hade tyvärr inte turen med mig denna gången. Vinsterna var 2 st presentkort på kurser hos Better Bloggers, en stjärnlampa från Jollyroom och ett presentkort från Evelinas foto.

Tack Susana och Liselotte för ett väldigt trevligt och givande bloggevent!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här