Gonatt säger jag & bebis

Pappa-to-be är på jobbet o skickade precis ett gulligt gonattpuss mms, så jag o bebis skickade det här till honom:

20121025-225044.jpg

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Monica - Gravid med nr 1

  Tack så mycket! Nä, jag smörjer bara in magen efter jag har duschat 🙂 Nåt annat orkar jag inte bry mig om 🙂 Jag har inte sett några rörelser utanpå magen än.. Däremot har både jag och sambon kännt små sparken utanpå nu! Hur mysigt som helst.

  Ser du rörelser utanpå?

  Svara
 2. Emma

  Mysigt!!! Jag o min sambo har också känt, men min sambo säger bara: “I felt something” inte “Åhh jag kände bebis” haha!

  Jag har sett naveln guppa till en gång, pyttelite. Det var en spark precis under naveln som gjorde att naveln guppade åt mitt håll om man säger så. Hade sparken varit lite starkare hade jag nog kunnat se in i naveln. haha!!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här