Gårdagens outfit

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Det blev ingen gruppmiddag igår. Jag fick sms från chefen att många hade avbokat så jag var bara hemma hela kvällen, men jag tänkte ändå passa på att visa vad jag hade på mig på lunchen med Ellie igår.

Jag älskar den här toppen! Den är så skön och sitter inte åt runt magen, vilket var extra bra igår för sömnbrist och mensmage gjorde ju inte direkt att jag kände mig på topp. Det enda jag ångrar är att jag inte valde den likadana röda toppen istället för den är helt ljuvlig!

Topp och jeans från Bubbleroom

Jeansen har jag tipsat om förut. Det är dom där superstretchiga jeansen som sitter som ett smäck 🙂

Jag älskar detaljen med rosetten på sidan! Så fin!

Ange rabattkoden: NEWWEB för 10% rabatt!

*Erbjudandet gäller nyregistrerade kunder, vid köp för minst 100 kr. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabattkoder. Uppge erbjudandekod när du beställer. Max en gång per kund.

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här