Gårdagens outfit

Jag glömde helt bort igår, men jag tänkte visa vad jag hade på mig. Jag hade nämligen en topp som jag köpte förra hösten för att dölja bebismagen som inte längre innehöll en bebis. När man precis fått missfall, är det sista man vill att folk tror att man är gravid. Hur som helst har denna topp tjänat sitt syfte väl, men nu har magen kommit till en sån storlek att jag hellre framhäver den så att folk ser att jag är gravid än att folk tror att man har lagt på sig vikt. Dessutom vill jag ju mer än gärna visa bebiskulan! 

Så jag gjorde det superenkla knepet med att sätta ett skärp i midjan och vips så blev detta en av mina favorit outfits!

  

  

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här