Gallerfilt eller muslinfilt – fortsättning!

– Samarbete med Vinter & Bloom –

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om gallerfilt vs muslinfilt eftersom jag sett att det nya är att man köper muslinfilt till bebisen. Det som är bra med både gallerfiltar och muslinfiltar är att bebis kan andas igenom dom ifall den skulle råka få filten över ansiktet. Gallerfiltar har massor av små hål och muslinfiltar är såpass tunna att dom andas bra. Tyvärr tycker jag fortfarande att dom flesta muslinfiltar ser ut som kökshanddukar när jag tittar på bilder, men många av er intygade att dom är mjuka i verkligheten 🙂

Nu har jag fått testa en muslinfilt från Vinter & Bloom som ÄR supermjuk och förvånande nog inte ser ut som en kökshandduk, varken på bild eller i verkligheten 🙂 Vinter & Blooms muslinfiltar är gjorda av tre lager tunt bomullsmuslin och finns i tre färger, Dove Grey, Dusty Rose och Sage Green. De finns att köpa HÄR <- verkar dock som att dom säljer som smör då dom redan är slut på flera andra sidor!

Vi har även två gallerfiltar till bebis i magen, den ena är den vita på bilden, Soft Grid som är en mjuk och mysig bebisfilt och underbara Grace som inte ingår i detta samarbetet men som vi inte kunde låta bli att köpa på en gång i alla fall!

Sist men inte minst så vill jag passa på att påminna er om tävlingen som pågår fram till och med söndag den 9:e augusti! Gå in på min instagram @pasmallen.nu, leta upp bilden i flödet och följ tävlingsinstruktionerna så är du med och tävlar!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här