Frukostevent och full rulle resten av dagen

Just nu sitter jag i sängen, bloggar och kämpar emot sömnen… Jag vill verkligen inte sova! Jag är mitt uppe i redigeringen av en ny video som jag planerar att släppa imorgon. Dessutom hade jag tänkte göra budgeten för nästa månad och fylla i alla familjens aktiviteter i en familjekalender som jag köpte igår. Vi har alla massor av olika saker som vi ska göra på olika dagar så vi måste få upp det svart på vitt för att kunna få en överblick.

Jag är skittrött, men jag ska ändå försöka skriva klart det här inlägget och försöka undvika att somna med datorn i knäet! Haha! Jag vet att jag behöver sova, igår somnade jag inte förrän efter kl 2 och så gick jag upp 6.30 imorse för att gå på event på Bigbaby som Malin hade anordnat. Det var jättemysigt att komma ut bland folk igen och träffa alla andra härliga bloggare och läsare till Malin.

tess4
tess3

Malin bebismyser med Therese lille Logan som bara är 4 veckor gammal!

tess2
tess7
tess1

På eventet fanns också underbara barnmorskan Cita från Magplasket. Jag tränade gravidvattengympa med dom när jag var gravid med Isadora – det var helt underbart!

Det var många nya ansikten för mig, men på bilden i mitten är några kända ansikten 🙂 Det är Malin som står och pratar med Nazima och Jenny.

tess6
tess8

Den fina gravidmagen i rosa tillhör en jättetrevlig tjej som heter Sofie, hon är gravid med tvillingar! Så himlans spännande! Och på bilden till höger är Evelina med sin lilla Saga.

  Bilderna ovan är lånade från Therese

Therese är alltid bakom kameran så jag fick äran att ta en bild på henne och hennes killar 🙂

Innan vi gick hem så fick vi hjälp av Nazima att ta en bild på mig och Malin. Vi är sämst på att ta bilder ihop, men det är ändå kul att ha lite bilder tillsammans när man träffas 🙂

Lånad av Malin

Efter eventet åkte jag till Backaplan och gjorde lite ärenden innan jag åkte hem för att jobba. Jag hann dock inte med så mycket jobb, men jag lyckades pricka av ALLA saker på min att-göra-lista. Det är så skönt när man har gjort det. Synd bara att jag kom fler grejer till att göra listan nu… Hoppas jag blir klar  med allt innan veckan är slut..

Kvällen avslutades sedan med ett bodypump-pass på gymmet. Jag är så stolt över mig själv – den här gången ska inget komma emellan mig och mitt mål!

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

  1. Sofie - gravid med tvillingar

    Det var såå trevligt att träffa dig igår ? du är ju minst lika trevlig i verkligheten som i bloggen ? får jag låna bilden och lägga upp i bloggen? Självklart länkar jag att de är från dig ? hoppas vi stöter på varandra fler gånger 🙂 kram!

    Svara
  2. Frukost på Big Baby | Mitt liv som tvåbarnsmamma | JennyJenny.se

    […] På bilden skymtar också Emma. Hon har precis kommit hem från flera månader i Brasilien. Det har varit lite jobbigt att se alla deras dagar på den varma, soliga stranden men så klart mest kul att hon delat med sig så mycket från deras resa! Nu är de tillbaka här i Göteborg och det var jättekul att få träffa henne igen. Vi pratade lite om ”börja-jobba-känslorna” för hon ska också gå tillbaka till jobbet efter föräldraledigheten den 1 mars, precis som jag. […]

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här