Frost 2 på bio

Idag har vi varit på bio med barnen och sett Frost 2. Det var en alldeles fullsatt biosalong och jag kan säga att Isadora inte var det enda barnet med Elsa-klänning 🙂 Isadora hade till och med beställt en Elsa-fläta i sitt hår inför det här biobesöket, Filmen var både spännande och fin och särskilt Isadora satt som ett litet ljus hela filmen. Hon var verkligen helt uppslukad av filmen, på ett bra sätt 🙂

Vi tyckte att filmen var bra och inte läskig för Isadora. Det var såklart en del spänning också, precis som i första filmen, men inget som skrämde Isadora 🙂

Jag som är gravid var nära på att börja böla flera gånger vid familjeföreningar och när karaktärerna lyckligt kramade om varandra. Pinsamt! Men jag lyckades stoppa tårarna i sista sekund. Haha!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Karin H

    Vi var på den igår. Alexandra tyckte att det var lite för spännande i mitten men det funkade att sitta i mammas knä. Både hon & jag grät så när jag torkade tårar på henne, torkade hon tårar på mig. Så sött så då grät ju jag lite till för det. ??‍♀️? dessa hormoner alltså! ?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här