Fri hemkörning i hela Sverige

 – Inlägget är reklam för Matsmart och innehåller annonslänkar –

Det har blivit ännu smidigare och ännu mer miljövänligt att handla på Matsmart sedan dom började med hemkörning. Just nu är det dessutom fri frakt och hemkörning till hela Sverige när man handlar för minst 500 kr! Kan det bli bättre?!


Jag fortsätter köpa pasta, ris, granola, tomatkross, torkad frukt, nötter, lite kakor och fredagsmys på Matsmart. Jag är ganska enformig med vad jag äter men eftersom det finns så många olika sorter granola så tycker jag att jag varierar mig en hel del ändå 🙂 Haha! Jag brukar skoja med mina kollegor på jobbet om att jag bara ätit köttfärssås och pasta i 6 månader, det är inte helt sant men det ligger ändå en hel del sanningen i det… Haha! Jag åker till affären en gång i veckan och kompletterar med köttfärs, yoghurt, mjölk, barngröt, banan, bröd och en mögelost en gång i veckan.

Mina kollegor brukar skoja om att jag kommer få näringsbrist, men jag kontrar med att jag äter ärtsoppa och rostad grönkål ibland 🙂 Den här sista månaden har allt varit helt annorlunda. Jag har verkligen varit så bortskämd, såpass att jag måste nypa mig i armen varje dag för att se så att jag inte drömmer. Alltså livet… det är verkligen fantastiskt!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Karin H

  testade inte du matkasse ett tag? Vi började i augusti & har haft tre recept som återkommit en gång var. Snacka om variation! Sen kan man köra favoriterna till helgen men då blir det inte enformigt ändå. ?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack! Jo, det är riktigt bra sätt att få lite variation och nya recept. Problemet är väl att jag inte hinner laga mat mitt i veckan. Däremot hade det varit trevligt med lite variation på helgerna ? Men det har vi faktiskt fått dom senaste helgerna ?

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här