Frågor & Svar

Frågor och svar

Fråga: Vad är du för typ av ingenjör och vad krävs för utbildning för att bli det?
Jag står inför beslutet att skola om mig men är osäker på till vad. I min bransch skriks det inte efter folk så vill ju gärna till en bransch där det efter utbildning går att få jobb.

Svar: Jag är maskiningenjör och då måste man plugga maskiningenjör på högskola/universitet i minst 3 år. Det som krävs för att komma in på utbildningen är teknisk behörighet från gymnasiet (mattematik och fysik upp till en viss nivå). Förstår dig precis 🙂 Jag vet inte vad du är utbildad till nu men jag hoppas du hittar något som passar dig och som har mycket jobb 🙂

Fråga: Hej! Jag såg ett inlägg från ifjol om att du testade Mary Kays produkter mot acne. Jag har precis köpt Mary Kays produkter och är nyfiken på vad du tycker om dem?

Svar: Ja det stämmer! Mary Kay funkade tyvärr inte alls mot min acne. Det blev hundra gånger värre och då höll jag ut ganska länge (två månader?) innan jag gav upp. Men det är inte säkert att dom funkar dåligt på dig bara för att dom gjorde det på mig och du har väl garanti på dom? Jag fick garanti så jag kunde lämna tillbaka alla produkterna om dom inte funkade så det gjorde jag.

Bilderna nedan visar hur det blev värre och värre för varje vecka som jag använde MaryKay. Efter att jag använt produkterna i en vecka blev det lite bättre men sen blev det ännu värre igen. Det blev aldrig bättre efter detta och jag höll ändå på ganska länge….

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.