Frågestund!

Tack alla som kommenterade på mitt blogginlägg där jag ville veta vad ni vill läsa mer om 🙂 Det är lite lättar att hitta tillbaka från en svacka när jag vet vad ni vill läsa. Det var en av er som önskade en frågestund så därför tänkte jag att vi kör på en frågestund i detta inlägget och så kommer svaren senare under veckan.

Fråga mig eller Victor vad ni vill! 🙂

Relaterade Inlägg

21 Kommentarer

 1. Lin

  Tror du på ödet? Med tanke på att ditt liv vände så snabbt?
  Måste påpeka atr du är otrolig i att du inser dina priviligier men visar ändå att bara för det så behöver inte livet alltid vara lätt.
  I min religion, Islam säger man att något dåligt händer men det är egentligen bra för dig då en ny dörr öppnas. Som egentligen är bättre:) jag är glad att du visar det i din blogg. Håll uppe den positiva och ödmjuka sidan du har!! Är en 25årig singel barnfri student som älskar att läsa din blogg. Den enda bloggen jag följer. Det säger väl en hel del om hur bra du är!

  Svara
  • Emma

   Men ååååååh tack!! Så fin du är ♥ Det kändes som mitt hjärta skulle hoppa ur bröstkorgen när jag läste din kommentar, så himla glad blev jag 🙂 Jag svarar på din fråga nu direkt men tar med frågan i inlägget senare i veckan också. Jag tror på ödet och har gjort det sedan tonåren. Det har tröstat mig mycket i svåra situationer och hjälpt mig när livet känts hopplöst. När jag blev lämnad kändes allt becksvart, men bara ett kort tag, för jag kunde ganska snabbt börja se att jag kunde få något annat för mig och barnen. Det kändes som en ny chans och ju mer tiden gick, ju mer säker blev jag på att nya möjligheter väntade runt hörnet. Det enda jag fortfarande tyckte var jobbigt var att jag inte visste när den nya dörren skulle öppnas, det kan ju ta tid innan man verkligen känner att det börjar vända 🙂 Jag tycker det är viktigt att vara transparent och inte bara skriva om allt bra, utan att också dela med sig när man har det tufft. Jag vill inte försköna internet, jag vill dela med mig av allt, både bra och dåliga känslor. Mina läsare har stöttat mig på ett sätt som har gjort att jag aldrig känt mig ensam nånsin, det betyder enormt mycket för mig ♥ Stort tack för att just du följer mig och för allt fint du skrev om mig, det betyder enormt mycket! ♥

   Svara
   • Lin

    Tack för svar, jag håller helt med dig! Tack för att du alltid ger tillbaka trippelt så mycket;) Ta hand om dig!
    (Ni var på besök när jag jobbade i Borås och jag glömmer aldrig hur fina och skötsamma dina barn var. Har följt er sen dess med glädje.)

   • Emma

    Men tack fina du ♥ Men åh, det måste varit förrförra sommarn? Var jobbade du? Vad glad jag blir att höra det! Tack ♥

 2. Liv

  – Vad är ditt och Viktors bästa minne ihop hittills?

  – Vad var det med Viktor som du direkt kände att han är den rätta? Var det en bara en känsla du hade eller var det något han sa eller gjorde?:)

  – Vad kan du absolut inte lämna hemmet utan? (bortsett från mobil och nycklar)

  Önskar dig och familjen all lycka Emma!

  Svara
 3. Nina D

  Har ni några planer för sommaren?
  Hur önskar ni att ert liv ser ut om fem år?
  Hur tänker ni kring föräldraledigheten, delas?
  Om ni skulle byta yrke vad skulle ni vilja jobba med?
  Vilken ålderskillnad skulle ni vilja ha mellan bebis och ev syskon?
  Vad var Victors första tanke när du sa att du bloggade?
  En fråga till barnen (om de vill vara med)
  Lucas: Vad tycker du är roligast i skolan?
  Isadora: Vad gillar du att leka mest?

  Svara
 4. Marie Alvas mamma

  Så kul med frågestund!
  Har du sparat mycket kläder och leksaker som Lucas och Isadora hade som bebis? Har ni gjort några mer inköp till bebisen i magen?

  Svara
 5. Kim

  Det här att ens barn deltar i bloggandet…Hur ser du på det? Finns det en åldersgräns när de inte ska vara med?
  Etiskt rätt att barnen är med i ens business? Har inga raka svar själv, annat än jag ser vissa problem med det.

  Svara
 6. Stina

  Jag är nyfiken på hur ni tänker kring miljö- och klimatfrågor. Anpassar ni er vardag på något sätt, pratar ni med barnen om det, hur tänker ni kring resor etc?

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här