Okategoriserade

Fortfarande samma status 

Status är fortfarande samma. Jag har väldigt ont men jag klarar mig utan morfin. Jag spyr då och då. Oftast för att jag har superont, men också för att jag känner mig tom och hungrig. Jag har nästan svimmat många gånger trots att jag legat ner det senaste dygnet. Vissa gånger har det varit svårt att bli medvetande igen trots att jag själv har kämpat emot, men smärtan tar liksom över. Under det vaginala ultraljudet så förlorade jag färgen helt och jag kände mig så yr att det var ansträngande att prata. Läkaren fick tippa mig så att jag låg uppochnerpå under resten av undersökning. Dom senaste timmarna har jag sluppit ha superduperont så det har varit lättare med yrseln också även om jag plötsligt blir yr ändå.

  

Ingen av undersökningarna än har visat nåt. Jag har hittills fått 3 vanliga ultraljud av 5 läkare och 2 vaginala ultraljud sv två läkare. Men läkaren bestämde att jag skulle få äta ikväll! Jag är så lycklig för det. Midnatt och framåt är det fastande igen. Mamma kommer med choklad, nåt gott måste man ju få, imorgon vet jag ju inte om jag får äta eller inte 😛

  

14 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.