Fortfarande samma status 

Status är fortfarande samma. Jag har väldigt ont men jag klarar mig utan morfin. Jag spyr då och då. Oftast för att jag har superont, men också för att jag känner mig tom och hungrig. Jag har nästan svimmat många gånger trots att jag legat ner det senaste dygnet. Vissa gånger har det varit svårt att bli medvetande igen trots att jag själv har kämpat emot, men smärtan tar liksom över. Under det vaginala ultraljudet så förlorade jag färgen helt och jag kände mig så yr att det var ansträngande att prata. Läkaren fick tippa mig så att jag låg uppochnerpå under resten av undersökning. Dom senaste timmarna har jag sluppit ha superduperont så det har varit lättare med yrseln också även om jag plötsligt blir yr ändå.

  

Ingen av undersökningarna än har visat nåt. Jag har hittills fått 3 vanliga ultraljud av 5 läkare och 2 vaginala ultraljud sv två läkare. Men läkaren bestämde att jag skulle få äta ikväll! Jag är så lycklig för det. Midnatt och framåt är det fastande igen. Mamma kommer med choklad, nåt gott måste man ju få, imorgon vet jag ju inte om jag får äta eller inte 😛

  

Relaterade Inlägg

14 Kommentarer

 1. Sophie

  Hej!
  Jag har haft liknande besvär, magen krampar, känns som att någon gör “tusen nålar” på tarmarna, kräk, förstoppning – sedan utslagen i flera dagar. De har säkert kollat eftersom de gjort ultraljud, men: gallsten alt. njursten, magsår. Även om du har djupa tarmfickor, om där fastnat något – då görs gastro och endoskopi. Mitt tips är i allafall: Ät inte choklad! Eller fet mat överhuvudtaget. Gärna skonkost som ris och kokt kött, det låter magen vila. Samt be dem ta bort “skalet” på gurkan, då det kan vara en bov om man har gallsten (låter osannolikt, men så är det) Hoppas att de hittar vad felet är, vet själv vilket h*lv*te det är 🙁
  Kram

  Svara
 2. Nettan

  Stackare, låter fruktansvärt! Hoppas läkarna hittar vad som är orsaken till det hela och att det inte påverkar bebisen. Stort Krya på dig! Kram

  Svara
 3. Xemdis

  Men nej!! Såg först nu vad som hänt. Krya på dig gumman, hoppas det känns bättre så småningom. Du är iallafall på ett ställe där de vet vad de gör så försök slappna av och kram på dig! ❤️

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här