Fortfarande i latensfasen

Kl. 06.55

Vi åkte tydligen in lite för tidigt. Barnmorskan sa att jag är 3 cm, nästan 4 cm öppen. Men det var fortfarande 1 cm kvar på tappen så jag är inte i aktiv förlossningsfas ännu. Dumma långa latensfas! Nu vill jag föda barn, har inte alls nån lust att åka hem igen. Så vi gick ut på en rask promenad i 45 minuter och nu är vi tillbaka igen. Värkarna känns ondare nu och när vi var ute så var dom mer frekventa. Jag kommer bli undersökt igen när dom skiftar barnmorska om en liten stund. 

Barnmorskan sa att hon trodde att det blir bebis idag så det är väl bara att hålla ut. Det känns bara frustrerande med denna långa latensfasen.

  

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Eva-Leena

  Ni har haft en lång natt. Skulle vela påstå att de säkert hänt nått om ni har vart på en rask promenad, att röra på sig brukar ju sätta fart på de hela 🙂 Hoppas dom tar in dig på avdelning så du får lägga dig o kanske försöka vila lite 🙂 Sitter själv spänt o re fresh:ar din blogg me några minuters mellanrum så man håller sig uppdaterad, känns som att följa än vän på nåt vis fast man aldrig träffats men ja har ju följt dig ett bra tag på bloggen 😀 <3 Håller tummarna för dig!
  Tills nästa inlägg!
  Kram❤

  Svara
 2. Eve

  Åh vad jobbigt men förhoppningsvis kommer det igång ordentligt nu. Det är så spännande, lycka till!

  Svara
 3. Linda

  Du ska se att det inte är så många timmar bort. Jag gissar på att ni har ert nytillskott i famnen innan 13:00. Puss och kram

  Svara
 4. A-M

  Och all oro för att föda i farstun, himla tur att du slapp det! Tänk så i stället, lugn och ro på sjukhuset är ju mycket härligare än stress och tidsnöd!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här