Första träningen efter graviditeten

Äntligen tillbaka på gymmet! Idag tränade jag mitt första pass sen graviditeten, men eftersom jag bara tränade ett ynka pass under graviditeten så kan jag nästan säga att jag tränade mitt första pass på ett helt år! Shit vad dålig jag är! Jag fick helt enkelt inte ihop träningen så bra när jag började jobba och när jag blev gravid så slutade jag träningen helt. Först orkade jag inte gå dit och sen fick jag foglossning. Så kan det gå! Men nu är jag tillbaka på gymmet igen!

Det blev Nordic Wellness. Jag känner mig inte riktigt trygg med SATS upplägg kring Minisats och verksamhetschefen sa att det kommer bara vara en barnpassare i sommar, men att det nog blir två barnpassare till hösten fast då kan dom ta in upp till 20 barn berättade hon. Jag tycker fortfarande att det känns otryggt att lämna in Isadora där, men vi får se efter sommaren. Jag köpte i alla fall ett gymkort för juni-augusti på Nordic eftersom deras sommarkort var både billigare och bättre än dom andra medlemskorten.

Dagens pass blev bodypump. Det blev det trots att det egentligen inte är rekommenderat för nyblivna mammor. Men jag gillar verkligen bodypump och jag känner att jag mår väldigt bra i kroppen så jag bestämde mig för att ta det superlugnt under passet idag. Jag hade bara 2 kg på stången vid knäböj och det var för att jag tycker det är lättare med tekniken om jag har en stång på ryggen, på utfall hade jag inga vikter och maglåten körde jag inte. Jag koncentrerade mig på att knipa under passet också. Det är lite svårt att knipa samtidigt ibland, men jag känner mig mycket starkare i bäckenbotten nu än vad jag gjorde efter Lucas. Jag har inga problem med läckage eller så. Jag var inte så noga med att hålla tempot genom hela passet utan fokusera mer på teknik och att det kändes rätt i kroppen 🙂

Jag var inte supermotiverad att träna idag, men jag är verkligen glad att jag gjorde det 🙂 Jag längtar så tills det börja ge resultat för då blir det ännu roligare 🙂   

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Anna

  Du har inte varit dålig! Jag skulle aldrig träna som preggo ;b Visst kan man säkert de men orken är inte där! Promenader räcker bra 🙂

  Kul för dig att träna igen, längtar tills jag också är där, för visst mår man sjukt bra av de! 🙂

  Svara
  • Linda

   Vad tråkigt med minisats. Och stackars den som ska se efter 10 barn själv ? På World Class här i stan tror jag max 5-6 beroende på ålder på barnen. Fast det har sldrig blivit av att jag utnyttjat det. Vill jag och R träna samtidigt lämnar jag hellre till våra föräldrar. För det mesta tränar jag på förmiddagen när Alexander är på förskolan och då har jag med mig Alicia i babyskyddet in på gymmet. Det är knappt någe folk då så det är jätteskönt

   Svara
   • Emma - På Smällen!

    Ja verkligen synd om den personen!!!! Vad skönt att ni har föräldrar som kan hjälpa till 🙂 Mamma har lovat att försöka hjälpa mig så mycket som hon hinner 🙂

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här