Första mötet med Isadora

I eftermiddags åkte vi hem från BB med lilla Isadora. Jair och Lucas var på minisim medan min mamma åkte till Mölndal för att hämta oss. Jag och mamma var så förväntansfulla över första mötet mellan Lucas och Isadora. Men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss.

Jag, mamma och Isadora kom hem först, så vi väntade med spänning på att Jair och Lucas skulle komma hem. När ytterdörren väl öppnades så hörde vi inga ljud alls och efter en liten stund kom Jair inrullandes med vagnen och där i satt Lucas och sov! Vi gjorde tappra försök att väcka honom men han vaknade inte förrän 30 minuter senare. När han väl vaknade så blev han glad på en gång när han såg Isadora! Jair satte ner honom på golvet och direkt sprang han fram och klappade henne på huvudet! Han var fortfarande lite yrvaken men det märktes att han var glad. 

 

Video från första mötet ❤️

Hela kvällen har han gått fram till Isadora och klappat henne, strykt henne på kinden och pussat henne på huvudet. Han är så snäll och så försiktig med henne 🙂 Och vet ni vad?! Han säger Isadora helt perfekt, han uttalar verkligen varenda bokstav!! Isadora är ju ändå ett ganska långt namn att uttala för en 3-åring.

  

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här