Första föräldradagen

Dagarna går så snabbt nu! Det känns som jag knappt hinner blogga något innan dagen är slut och på kvällen är jag ju alldeles slut haha! Jag har varit iväg på utvecklingssamtal för Lucas idag och det var riktigt roligt att få höra om allt han gör på förskolan, vad han gillar och hur bra det går för honom 🙂 Efter förskolan så gick jag, Lucas och Isadora till grannområdet och lekte i vattendammen som finns där. Lucas brukar inte gilla när hans kläder blir blöta, men idag så gick det tydligen bra 🙂 Först var det bara fötterna som var i vattnet, efter en stund så hade han råkat doppa rumpan när han satt på huk i vattnet och rätt som det var låg hela han i vattnet! När vi skulle gå hem så var det nästan omöjligt att få upp honom ur vattnet trots att han var kall. Han tyckte väl att det var gött att svalka sig där i när det var så varmt som det har varit idag.


  

När vi kom hem så stod det ett jättestort paket på köksbordet som Jair hade fått från sina kollegor. Så himla gulligt! Hans kollegor hade lagt ihop pengar och köpt två jättefina presenter till Isadora och dessutom ett fantastiskt fint kort! Det här hade vi absolut inte väntat oss så vi blev faktiskt rörda av dom fina gåvorna 🙂

I det stora paketet var det en jättesöt rosa fåtölj till Isadora och i det lilla paketet var det en liten söt giraff. Lucas tyckte fåtöljen var jättefin och provsatt den på en gång 🙂 Isadora har också fått provsitta och då kom faktiskt det första leendet / skrattet utan skrattljud som vi var helt hundra på var ett äkta leende. Vi har sett detta i ett par dagar nu, men det har varit svårt att veta om det är äkta leenden eller inte. Men nu busade Jair med henne och då log hon med hela ansiktet emot honom så det kan inte varit något annat.

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här