Tiden efter förlossningen

Första barnvagnspromenaden

Idag har jag och Victor varit ute på den allra första barnvagnspromenaden ❤️ Det kändes sååååå stort! Som vi har längtat och pratat om att få göra detta och idag var det äntligen dags! William låg söt och snosade i vagnen under hela promenaden 🙂

Det var väldigt skönt att äntligen få röra på sig igen. Jag kan gå i snabb takt och när vi tog bilden här ovan så upptäckte jag att jag även kan springa och hoppa! Vi tog nämligen den här bilden med självutlösare och eftersom den här kameran har ett fast objektiv som är kraftigt ”inzoomat” så var jag tvungen att ställa kameran lååååångt borta. Jag blev riktigt imponerad över hur jag kunde röra mig för det var längesen som jag var så här rörlig.

Asså, lyckoruset! Jag och Victor är verkligen i en fantastisk bebisbubbla. Vi är så lyckliga och det känns på ett sätt som första barnet igen för mig, särskilt denna helgen när Lucas och Isadora har varit hos sin pappa. Samtidigt så är det helt fantastiskt att se syskonkärleken. Lucas och Isadora älskar verkligen sin lillebror och vill vara med honom hela tiden. Han är verkligen hela familjens lilla lycka ❤️

3 Comments

 • S

  Ta det lite försiktigt med spring och hopp bara – vilket du säkert gör ? men bäckenbotten har ju utsatts för en viss prövning.

  Jag fick ingen bristning vid varken andra eller tredje förlossningen och på bb varnade barnmorskan mig för att jag just skulle känna mig återställd så himla snabbt men att jag måste bromsa mig lite för att bäckenbotten ska få återhämta sig lite ? så jag gick efter barnen istället för att springa och jaga dem första veckorna och de vet att mamma inte kommer hoppa studsmatta förens nästa sommar ?Kan vara bra att påminna sig lite även om jag är säker på att du är medveten om det ? härligt med första promenaden ❤️

  • Emma

   Tack för påminnelsen! Du har helt rätt! Jag reflekterade först efter att jag hade sprungit och hoppat att det var just det som jag gjorde och det kändes så fantastiskt eftersom jag inte kunnat göra det förut pga min foglossning. Men självklart måste man vara rädd om bäckenbotten när man är nyförlöst och kanske allra mest om man som jag har ett svagt bäckenbotten från början. Jag har tyvärr inte kunnat springa eller hoppa studsmatta sen jag fick Lucas. Så tråkigt…. särskilt nu när jag träffat Victor som gärna springer några dagar i veckan. Det hade varit så mysigt och hänga med honom på en joggingtur nån dag, men det ligger nog många år och en operation bort.

   • S

    Skönt att du tog kommentaren på rätt sätt. Vill absolut inte kritisera och jag förstår känslan till 100 % eftersom jag själv också hade jobbig foglossning som helt magiskt försvinner efter graviditeten. Hoppas din bäckenbotten vill bli starkare framöver och du får den hjälp du behöver. Unnar dig verkligen att få hänga med på löpturer!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.