Fasen också!

Nu börjar det om igen! Lucas hann inte mer än sova en halvtimme innan han vaknade med sprängfylld mage och hade ont. 2 minuter efter att Jair hade tagit upp honom så kom det kaskadspyor igen! Stackars lilla Lucas! Magen är fortfarande alien-stor, men nu bajsade han precis så förhoppningsvis blir det bättre. Jag har precis pratat med 1177 som sa att vi skulle åka till akuten om magen fortsätter vara svullen.

Det känns som nån däruppe inte vill att vi ska fira jul. För exakt 1 år sen idag så hade vi faktiskt vinterkräksjukan och jag och Jair drabbades dagen före jul och på självaste julafton. Men den här vinterkräksjukan var MYCKET mera aggressiv än förra årets.

Det började ungefär på samma vis detta året som förra året. Lucas somnade och sov ovanligt länge och genom en massa oväsen. När han vaknade så var han ledsen och ovanligt gnällig och plötsligt började han kaskadspy… Lille plutten!

  

Tänkte också uppdatera lite om vad som hände efter mitt gnällinlägg idag. Jo, både jag och Jair ryckte upp oss och städade upp allt. Lucas hjälpte också till och plockade upp julgransbocken och tog upp gardinerna från golvet så att roboten skulle kunna dammsuga. Så ALLT som var nerspytt eller nerbajsat var precis färdigtvättat och hela lägenheten är städad. Nu är tyvärr soffan nerspydd igen och vi har återigen täckt soffan med handdukar. Och i badrummet ligger ett gäng kräkiga handdukar. Suck…. here we go again!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Madeleine W

  Lider med er! Krya på er! <3
  Bra kämpat med städandet idag, det är inte förgäves även om det kanske känns så! Hoppas ni piggnat till inom några timmar så ni får chans att fira en god jul <3 styrkekramar

  Svara
 2. Jeanette Ågren

  Hoppas verkligen att ni får fira jul i år utan sjukdomar och att ni bara kan njuta. Krya krya krya på er allihopa. Massa styrke kramar till er.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här