Födelsedag och stranddag

Stranden igår var ljuvlig! Jag har blivit snyggt brun på framsidan nu så idag är det dags att steka baksidan. Jag är för lat för att vända på mig på stranden för då måste jag ligga i sanden istället för på en solstol. Solstolarna här är nämligen bara till för att sitta så min rumpa är fortfarande vit haha! Men idag så ska jag bara ligga på mage har jag tänkt mig 🙂

Igår var det faktiskt Brunas födelsedag. Hon fyllde 7 år! Lilla tjejen börjar bli stor! Hennes pappa jobbade på fängelset så vi gjorde det bästa vi kunde av hennes födelsedag på så kort varsel. Jag tyckte det var jobbigt för den personen som hon allra mest ville vara med på sin födelsedag var hennes pappa, men vi gjorde ändå massor av roliga saker idag. Först gick vi till stranden, vi köpte en ny klänning till henne som hon själv valde ut och efter det så badade alla i poolen. Alla utom jag för jag har åkt på nån dum magbakterie och fick vätskebrist ihop med något migränliknande anfall. Det slutade med att jag fick ta en taxi hem och sova en stund.

På kvällen firade vi Bruna med tårta och födelsedagsljus som hon fick blåsa ut och så fick hon en till present av oss, ett par nya sandaler 🙂 Bruna blev väldigt glad. Hon är en tjej som är tacksam för allt. Själv hade jag superdåligt samvete för att vi inte hade förberett oss med presenter till hennes födelsedag i förväg. Igår stängde shoppingen tidigt och nu öppnar den inte igen förrän samma dag som vi åker härifrån! Det jag hade velat köpa till Bruna är ett cyklop. Hon har velat ha ett cyklop ända sedan vi köpte det till Lucas och detta är typsikt en sån grej som ingen annan kommer prioritera att köpa till henne. Det hade varit en perfekt present. Om affärerna här i området är öppna imorgon så ska vi köpa det på vägen till stranden 🙂

Jô (bonusmamman) berättade att Bruna och hennes syskonbarn som fyller år den 14:e februari ska ha kalas ihop. När jag fick veta det så kändes det lite bättre för mitt samvete. Om jag hade vetat att hennes pappa skulle jobba så hade jag velat ställa till med en fest för Bruna, men nu var det omöjligt för mig att hinna fixa något.

Idag är det var sista heldag här i brasselandet så idag kommer jag hänga på stranden så länge min mage tillåter. Ikväll ska vi packa så att vi hinner sola lite imorgon också 🙂

Relaterade Inlägg

16 Kommentarer

 1. Zane

  Kan i te Bruna få en extra present från Lucas? Tror Lucas skulle känna sig mycket stolt om han fick lämna sin cyklop till Bruna som minne tills dem ses igen.
  Njut av sista dagarna! 😉

  Svara
 2. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Så roligt för henne :). Då delar vi födelsedag jag och hon 🙂

  Svara
 3. Linda - Motherly

  Du ska absolut inte ha dåligt samvete för vad du inte gjorde, tänk på vad du gjorde istället. Fantastiskt ju! Njut nu av sista dagen. Kommer att sakna dina inlägg och bilder från Brasilien. Kan verkligen inte förstå att tiden gått så fort.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack fina du! Ja, jag kommer sakna att skriva från Brasilien också, men det blir säkert fler gånger. Jag har i alla fall en hel del vloggar därifrån att redigera 🙂 det ska bli kul! Nej, jag kan inte heller förstå att tiden gått så fort!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här