Flyttstatus

Jag ber om ursäkt för att det varit lite tunt med uppdatering här dom senaste dagarna. Det beror såklart på flytten och min iver på att komma i ordning 🙂 Minns ni hur källaren såg ut häromdagen. Jag blev klar med nästan hela källaren på en enda natt – det var bara en enda låda som jag inte orkade packa upp 😛 (Jag höll på i 4 timmar om jag minns rätt). Kvällen efter det så orkade jag inte vara lika effektiv men jag packade upp sista lådan och la dom sista sakerna på plats och iförrigår så bar vi upp dom lådorna som skulle till vinden och satte upp spegeln och en tavla så nu är källaren helt klar 🙂 Det enda som fattas är att köpa lite pynt som till exempel en matta och kanske någon fin stol/fåtölj eller något som gör det lite mer hemtrevligt. Det är golvvärme därnere och den är inställd på 21 grader så källargolvet är verkligen varmt och gott.

  

  Innanför den stängda dörren därnere så är vårt gästrum som är stuvat med saker som vi ska sälja. Det är mycket saker, men det är ändå ordning och reda därinne så jag är väldigt nöjd med jobbet jag har gjort i källaren 🙂 Jag skriver jag för det är jag som har gjort källaren, men Jair har hjälpt mig med allt jag har bett om, t.ex. så har han satt upp spegeln, tagit hand om barnen, burit upp allt som inte skulle vara i källaren, burit ut saker till vår redskapsbod. Ja, han har verkligen inte suttit på latsidan. Igårkväll firade Jair allt jobb vi hade avklarat med att laga hemmagjord sushi, smarrigt värre!

   

Planen för helgen är att hinna klart med allt det sista och på söndagkväll eller måndag så tar vi tag i den orangea väggen i vardagsrummet 🙂 När det är klart så ska vi börja bygga tv-bänk 🙂  

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här