Flicka eller pojke i magen? – jämförelse vecka 16

Jag tycker det är extra kul att jämföra magen i den här graviditeten för att det känns som den här magen inte följer trenden eller hur man nu ska säga. Jag inbillar mig att magen ska bli större eller lika stor för varje graviditet, så att nu när jag väntar fjärde barnet borde den växa som allra snabbast, men det gör den inte! Eller jag tycker i alla fall inte att den gör det. Jag känner mig såklart lite småmullig, som man alltid gör i början av en graviditet, men jag känner mig väldigt liten och nätt för att vara i vecka 16. Jag minns att jag kände mig väldigt liten i mina två första graviditeter också och särskilt den med Isadora, men att med William kände jag mig ENORM! Jag hade ont överallt och kunde knappt röra mig och det var skitjobbigt! Jag vill verkligen inte att det ska bli så igen så jag hoppas ju på att magen ska bli mer som med Isadora 🙂 Vi får se, kanske kan jag hålla igång med träningen och på så sätt få kroppen att bli mindre svullen, men det påverkar nog inte storleken på magen så mycket.

img_0775
dsc00992

Magen vecka 16 med bebis nr 4 – Magen vecka 17 med Willliam

På bilderna ovan känns det inte som det är någon direkt skillnad- magen verkar vara ungefär lika stor fast jag tror jag kände mig större med William än vad jag gör nu. Åtminstone skrev både jag och Victor det i våra gravidvecka-inlägg 🙂

På veckobilderna däremot tycker jag att man ser skillnad – kolla här!

20120928-212615
IMG_9283
img_5285
img_0870

Magen vecka 16 med Lucas – Isadora – William – bebis nr 4

Några av er har skrivit att min mage nu ser ut som en typisk tjejmage och mer som magen med Isadora än magen med Lucas och William. Kan det vara så att det gömmer sig en liten flickbebis därinne? Hade ju varit himla kul i så fall! Men det får vi se på förlossningen! Det är sjukt spännande nu i alla fall tycker jag!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här