Feedback på mina bilder

Asså vet ni vad! Jag är så så såååå himla glad för jag har fått så himla mycket beröm för mina bilder sedan jag gick Louise fotokurs. Igår fick jag ett mail från en av mina viktigaste samarbetspartners med den här kommentaren:

Du är OTROLIGT duktig på att fota, så levande bilder!

Jag har aldrig fått så mycket beröm för mina bilder förut och det är nästan svårt att tro själv att jag är duktig på att fota! För mig har det alltid varit andra som varit duktiga, inte jag. Ja, det här kommer nog ta lite tid innan det sjunker in helt och hållet 🙂 Haha! Jag är i alla fall otroligt tacksam!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här