Fantastisk start på ”enbarnshelgen”

Vilken mysig start på helgen vi fick! Idag har Victor varit ledig så efter att vi hade kört Isadora till sin pappa åkte vi till Brunchoteket och åt lyxfrukost. Sedan blev det en sväng till Alfons Åbergskulturhus och leka lite, innan vi åkte hem till vårt nystädade hem! Stort tack till fantastiska Cecilia på Tidy.nu! Det är magiskt att starta helgerna så här 🙂

img_4886
img_4887

När vi kom hem så var jag så trött att jag somnade på soffan en stund medans jag satt i telefonkö med Försäkringskassan. Det är ju dags att utreda SGIn igen inför nästa barn så jag behövde ringa och ta reda på hur man gör. Det blev en liten powernap innan Victor väckte mig för att det närmade sig min tur. Det var tur det för jag sa precis innan att jag förhoppningsvis vaknar när rösten i luren ändrar sig, men i min dröm så var det jättehög ljudvolym så jag hade inte hört förbi bruset. Haha! Knasigt när man kan drömma att man hör massa höga ljud!

Ikväll har vi ätit go hamburgare och pommes. Det är inte mycket mat jag fortfarande gillar, men just det går alltid hem 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här