Få tyst på ungen!

Detta inlägg skrev jag när vi var på planet till Thailand.

Asså ibland, andra människor!! Jag kan bli tokig! Jag satt här nyss och tänkte på hur skönt det var att resan har gått så bra. Lucas har varit så lugn och fin hela den 10 timmar långa resan till Bangkok (och resan till Stockholm också). Nu är det två timmar kvar av flygresan till Bangkok och Lucas har precis vaknat efter några timmars sömn. Han är på superbra humör och pratar och skrattar ibland lite högt. Då vänder sig en kvinna framför om och ber oss vara tysta så att hon och hennes familj kan sova. Hur ska vi säga till Lucas att han ska vara glad tyst?!?! Jag är glad att han är på bra humör och skrattar istället för att gnälla. Vi kan såklart försöka få honom att dämpa sig men vi kan inte få honom att vara tyst! Jag blir så trött på andra som inte kan respektera barnfamiljer. Det är inte lätt att hålla humöret på en 2-åring på topp på en sån här lång resa. Klaga för fan inte när 2-åringen skrattar då!!

 

   

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

 1. Johanna

  Tack för ditt förra inlägg om att resa med barn. Just desom skrev om här att andra stör sig på barnet om det är glatt, ledsen eller arg är nog det dom jag är mest nervös för då inte riktig går att styra över. Plus att jag har svårt att vara tyst själv i en sådan situation. Trevlig resa nu!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Jag förstår det, men dom flesta medpassagerare är faktiskt väldigt medlidande. Våra första flygningar hände ingenting sånt som hände idag. Men då var Lucas ledsen och folk såg väl att jag försökte trösta honom så gott jag kunde. Idag var det bara en bitter människa som behövde nåt att störa sig på. Sen upplever jag att andra kulturer ofta är mer förstående. Till exempel brasilianare och asiater är enormt förstående och försöker underlätta för barnfamiljer mer än man gör i Sverige. Jag har träffat på svenskar som varit förstående också såklart 🙂

   Svara
 2. a

  Fy! Jag skulle sagt till henne ” DU, vi har åkt totalt 10 timmar flygresa o min son har inte varit gnällig en enda gång. Köp öronproppar om en glad unge stör dig”

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Just då sa jag bara att det går inte att be en 2-åring att va tyst, men efteråt tänkte jag faktiskt på det. Jag borde sagt åt henne att passar det inte så kan hon använda öronproppar! Det är inte han som är problemet, det är hon!

   Svara
 3. Tess

  Helt otroligt att folk kan med att klaga alls, de vet väl själva att det kan vara jobbigt att resa och en glad liten är ju toppen. Vi har själv rest de senaste dagarna och våran lille har varit tapper och tom fått beröm för att han varit så duktig. Hoppas du bara blängde tillbaka och struntade i dem helt

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här