Extra pirrig i magen!

– Innehåller samarbete med Eken Städ –

Idag lämnade sex killar vårt hus efter att ha stannat där i 5 dagar. Jag var lite nervös över den här bokningen eftersom killarna verkade unga, men dom lovade att följa husreglerna och konfirmerade att dom inte skulle ha fest i huset. Jag är glad att meddela att jag har oroat mig helt i onödan 🙂 Det har fungerat jättebra och dom lämnade huset i toppskick! Naturligtvis lämnade jag ett finfint omdöme om dom på airbnb 🙂

På eftermiddagen kom Eken Städ och städade i vanlig ordning. Jag kan tänka mig att det var lite smutsigare idag när så många personer hade bott där i så många dagar. Jag minns en gång när vi kom hem efter en bokning och inte hade bokat städning, då var det hår överallt på golvet. Någon av gästerna fällde väldigt mycket hår haha!

Idag känner jag mig lite extra pirrig i magen! Det verkar nämligen som att det blir en resa till Thailand och som att vår semester kommer bli förlängd med 2 månader!!! Det är inte spikat helt ännu, men just nu känns det som att vi har flyt! Wiie vad glad jag känner mig just nu!! Men jag vågar inte riktigt ropa “hej” än, jag vill inte riskera att bli besviken..

Passar på att tipsa en sista gång innan jul 🙂 Glöm inte bästa julklappen för dig som har nära och kära i Göteborg! Ge bort städhjälp från Eken Städ i julklapp! Det är en väldigt uppskattad julklapp och även krya-på-dig-present 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Johanna Larsson

    Håller tummarna för ni kommer iväg till Thailand. Här vi nedräkning till även om det är 42 dagar kvar

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här