Ett till symptom

Just det! Jag har fått ett till symptom, som jag faktiskt aldrig har känt dom tidigare graviditeterna. Men symptomen (några av dom i alla fall) är välkomna. Jag känner mig lite tryggare om jag känner något liksom. Jag har fått ömma bröstvårtor. Dom är inte superömma, men det gör på riktigt ont när jag trycker på dom. Så har jag inte känt sen jag var 12 år och brösten började växa!

Ett annat symptom som däremot inte känns så mycket längre är kissenödig-symptomet. Det svider inte heller lika mycket när jag kissar. Molvärken är däremot tillbaka. Jag känner mig gravid just nu och det känns tryggt 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här