Ett gladare jag

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Nej, nu har jag deppat klart för idag. Jag står här i min hall och provar kläder för ikväll ska jag på bloggmiddag med en av mina samarbetspartners. Det ska bli så kul att träffa dom som jag mailat med under så lång tid. Ja, det ska faktiskt bli riktigt roligt! Att jag känner så är ett stort framsteg med tanke på hur vilsen jag kände mig för två veckor sen, då kände jag knappt igen mig själv. Jag har alltid mått bättre av att umgås med andra, det är som att min energidepå fylls på när jag omger mig av vänner, men jag var liksom dränerad på varenda liten droppe energi så jag orkade ingenting. Nu känner jag mig bättre och har lite mer energi igen.

Vad tror ni om kvällens outfit då? Jag ÄLSKAR min nya kjol! Sååå snygg, modern och funkar både till jobbet och till en AW tycker jag 🙂 MEN jag upptäckte nu att jag har köpt en storlek för stor! Jag trodde den skulle vara tight och kort så jag köpte en storlek större men nu när jag provade den så insåg jag att den var både stretchig och hyfsad lång så jag har beställt en ny i min vanliga storlek 🙂 Jag får ta en annan kjol idag så jag får jag använda min nya kjol nästa vecka istället 🙂

img_0597-1
img_0596
img_0599-1

Kjolen hittar ni HÄR och toppen HÄR! Missa inte heller att det just nu är 20% på allt från Chiara Forthi 🙂 Pass på!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här