Ericles uppträder under karnevalen!

Det går bra för Ericles, Jairs systerson, som ni hjälpte genom att samla ihop pengar till gitarr, mikrofon m.m.! Under karnevalen så blev bandet han sjunger för anlitat för en spelning – kolla här!

Jag ryser när jag ser videon! Det är sååå galet mycket folk!! Musikstilen han sjunger med bandet kallas ”pagode”. Ericles är grym på att sjunga pagode men jag tycker att han är ännu bättre solo. Jag hoppas verkligen att den insatsen som vi gjorde tillsammans kommer ge honom den framtiden som han drömmer om. Jag kommer fortsätta uppdatera er om hur det går för honom 🙂 Tills vidare, stötta gärna honom genom att följa på Instagram @viinny_medeiros

Återigen, tusen tack för all hjälp!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här