Efter regn kommer solsken

Idag ska det bli solsken i Göteborg, det kan man inte tro med tanke på hur vädret höll på under veckan. Det kändes det som att någon vridit tillbaka årstiderna och att det var november igen. Det var grått, trist och det regnade på tvären, så himla typiskt för Göteborg! Jag kommer från regnstaden Borås så man kan tycka att jag borde vara lite härdad, men i Borås går det finfint att ha paraplyer. Det insåg jag rätt snabbt att man inte använder i Göteborg för ett paraply ser snabbt ut så här:

Ursäkt för att bilden är så pixlig, den är från 2011, ett par månader efter att jag och Jair hade flyttat till Göteborg. Jag var på väg hem från jobbet och hade 5 minuters promenadsträcka. Det första som hände när jag fällde upp mitt paraply var att vinden fångade paraplyt och om det inte varit för att hela paraplyt vände sig ut och in så hade jag säkert flugit iväg som Mary Poppins! Haha! Jag vände snabbt tillbaka paraplyt och höll det mot regnet för att få lite skydd i ansiktet men då släppte det mesta av tyget från pinnarna. Det gjorde inte mycket nytta efter det! Ni kan ju ana på bilden hur blött håret är och på mitt öga ser man till och med att mascaran har börjat rinna!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

    • Emma - På Smällen!

      Om det gör! Så fort det är lite oväder så blåser det på tvären här!! Fördelen är att regnoväder blåser bort snabbare än tex Borås så vi har mer sol här än Borås. Men när det regnar eller är vinter i gbg så är det värsta platsen i Sverige (enligt köldexperten i Aftonbladet).

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här