Detta hände idag

Dagarna går så snabbt just nu! Idag har varit Lucas lediga dag från dagis och vi gick upp tidigt och gjorde oss iordning. Vi skulle göra en massa ärenden, bl.a. scanna in köpekontraktet på bibblan och handla massa mat för imorgon kör jag och Jair igång Fitnessfighten! Eller ja, jag ska köra Mammashape och Jair kör Kickstart som är samma sak som Fitnessfighten, fast ingen tävling 🙂 Det kommer bli kanonbra!

  
Jag hade egentligen tänkt att vlogga idag, men så slutade kameran plötsligt att fungera. Det verkade som att den var helt död, men efter att ha tagit ut och i batteriet så kom den igång igen. Tyvärr kom jag på det försent så det blev ingen vlogg. Det kanske blir en vlogg imorgon eller övermorgon istället 🙂

När vi hade handlat så kom Siranee, Måns, Tilda och Penny på besök. Det var ett tag sen som barnen lekte så det var jättekul för dom att leka igen. Dom sprang runt som galningar och slängde leksaker överallt så jag fick agera strängmorsa och tvingade dom att plocka upp efter sig innan dom gick på nästa lek. Lucas är faktiskt ganska duktig med det, men inte för att jag har tjatat utan jag tror att han gillar ordning och reda 🙂 I så fall har han ärvt det från mig!

   
Smarriga Chicken wings och Blue cheese sås! Sååå gott!

    
 
Nu är jag så trött att ögonen går i kors! Men imorgon så är jag förhoppningsvis på banan igen här på bloggen!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här