Okategoriserade

Det här ska jag berätta för Lucas när han blir stor!

Just det! Jag måste berätta om en rolig grej som hände med Lucas i somras. Det här är en sån där grej som jag vill minnas resten av mitt liv och berätta för honom när jag blir stor 🙂 Det här är en sån där grej som min kära mormor hade brutit i gapsskratt kring ifall hon levde och läste min blogg, jag hoppas att hon istället får ett gott skratt där hon är i himlen. 🙂

När vi var på Cypern i juni så var vi på ett all inclusive hotell. Jag försökte uppmuntra barnen att äta lite pasta och köttfärssås istället för bara pannkakor och lockade Lucas med att han skulle få jellycake till efterrätt. Han hade pratat om det sen vi bokade resan till Cypern och just denna kväll hade dom faktiskt jellycake. Lucas åt jättebra den kvällen och när han var klar tog jag med honom till efterrättsbuffén för att skära upp en bit jellycake åt honom. Jag frågade hur stor bit han ville ha men utan att svara petade han på den med fingret. Jag påminde honom om att man inte får pilla på maten på buffén men att han kunde känna med fingret på sin egna bit när han hade tagit för sig. Då frågade han om jag kunde slå lite på den med tårtspaden så det gjorde jag. Hela kakan dallrade! Efter att jag hade gjort det frågade jag återigen hur stor bit han ville ha och då svarade han något som jag blev väldigt förvånad över:

– Jag vill inte äta den, jag ville bara kolla på den.

Hahaha! Han åt alltså jätteduktigt för att få KOLLA på en jellycake! Min älskade lille pojke! Jag förstår dig att du ville se kakan dallra för det hade jag också velat om jag var liten, men du hade inte behövt äta enbart för TITTA på en kaka, det hade du fått göra ändå! 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.