Det gick att få plattare mage!

Jag trodde inte det gick att gå magen plattare, men det gick tydligen! Jag är så stolt över mig själv och min kropp så det är nästan löjligt!

20131025-154211.jpg

Och imorse visade vågen ännu bättre siffror!! 😀

20131025-154703.jpg

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. Linda

  Gud vad duktig du är Emma! Jag börjar närma mig 2,5 mån efter FL-bilden känns det som och här har inte fötts några barn, haha! Nåt att ta tag i när jag kommer hem till Sverige. Kanske kan hänga med dig till gymmet? 🙂

  Svara
 2. Catrin

  Jättebra jobbat! Är det värt pengarna att gå med i fitnessfighten? Är det bra recept? Har du följt dem stenhårt (bortsett från de gångerna du ätit godsaker) när det gäller deras förslag på mat? Vill du ge några exempel på hur en dag ser ut? Jag har ca 2 kg kvar av mina gravkilon, snart 5 mån efter förlossningen. Hade velat bli av med dem och några till innan Alva blir 6 mån 🙂 Har du några tips? Lycka till med resten! Kram Catrin

  Svara
 3. Elin

  Vad bra jobbat Emma! Tycker du är grym! Spela roll om det blivit någon fuskdag! Du har ju tappat vikt och man ska ju kunna orka hålla en bra kost även efter fitnessfighten. Nu är det bara fyra dagar kvar så nu spurtar vi mot mål!

  Kram!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här