Det brinner!

Jag skulle precis lägga mig när jag hörde en helikopter cirkulera ovanför grannskapet. Det är inte ovanligt att helikoptrar åker förbi för att jaga brottslingar i Biskopsgården så först reagerade jag inte, efter en stund kikade jag ut genom köksfönstret för den vägen är många brottslingars flyktväg när dom är jagade av polisen. Jag såg ingenting så jag gick till baksidan för att se vad det var helikoptern kikade på och då fick jag syn på ett jättelikt rökmoln! Det brinner i en industrilokal på en gata i närheten!

Vi stod ute och tittade när den svarta röken steg mot himmeln och blåste bort mot oss. Hela himmeln ovanför huset blev alldeles svart men som tur är så är röken så högt upp så vi känner ingen lukt och jag tror inte att röken nåt oss överhuvudtaget. Men om det skulle börja blåsa så skulle röken mycket väl kunna nå oss så nu vågar jag inte sova. Jag sitter och bevakar nyheterna för att se om det kommer upp något om branden. Jag tror nog att vi får sova med stängda fönster inatt, jag vågar inte chansa…

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Anna

  Hej!
  Menar du att det bara finns brottslingar i Boskopsgården och inte där ni bor? Det låter ganska illa det du skriver. Det händer brott överallt och det finns brottslingar överallt. Det är synd att Biskopsgården skall svartmålas i både media och nu på bloggar. (Visst händer det brott i Biskopsgården, men det gör det ju i hela stan)
  Mvh Anna

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hej! Nej det menar jag inte, då misstolkade du. Men det är från Biskopsgården som dom har kört när dom har kört förbi vårt hus och blivit jagade av polisen. Jag brukar kolla både polisens uppdateringar och nyheterna när det har varit ”rally” här utanför så jag vet att det inte har skett något i just vårt område. Vägen utanför oss leder till biskopsgården och bilarna som kör rally kommer alltid därifrån och kör aldrig däråt. Jag vet att det händer brott i hela stan, om biskopsgården hade varit det enda ställe som det kunde ske brott så hade vi inte bosatt oss på Hisingen överhuvudtaget. Bor du i biskopsgården?

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här