Det blev beachen ändå!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Idag trotsade vi min trötthet och åkte till stranden ändå. Jag tycker det känns så trist att vara här, men att återigen bli förpassad till huset och poolen på baksidan. Vi hann ju bara med två stranddagar innan jag blev sjuk igen, jag är besviken! Okej, jag borde kanske inte klaga, det finns värre saker, men jag är ändå riktigt less på att vara sjuk och nu när till och med Lucas har tröttnat på poolen så vill jag verkligen inte vara hemma mera. Han var så besviken igår när jag ändrade mig för att jag inte orkade så idag samlade jag mina krafter så att vi kunde åka ändå.

Vi åkte till en strand som heter Cabo Roig. Den ligger i en vik med färre vågor och eftersom den är långgrund så passade den väldigt bra för barnen. Stranden ligger jättefint till, men sanden är ganska mörk, alltså inte den där drömmen om kritvita stränder 😛 Vattnet var fantastiskt! Det var verkligen alldeles ljummet och vi låg länge och svalkade oss. Det var helt fantastiskt skönt för mig som är så svullen 🙂

När vi kom upp ur vattnet satt jag mest i skuggan. Igår somnade jag som ett barn i solstolen vid poolen trots att jag hade sovit i över 10 timmar den natten. Idag har jag varit lite piggare, jag vet inte om man vänjer sig vid antibiotikan och att det är därför som jag har lite mer energi?

Kaftanen hittar ni HÄR!

Jag blev så nöjd med bilderna från idag trots att jag inte känner mig på topp pga antibiotikan. Och jag älskar verkligen den här kaftanen! Den är helt klart min favvo av alla strandkläder jag har haft! Såååå skön att ha på sig och samtidigt så snygg!

org_dsc05855
org_dsc05854

Victor är så grym på att knäppa fina bilder på mig 🙂 Jag lyckades knäppa en fin bild på honom också där ni ser lite av stranden i bakgrunden (och lyxvillorna).

Den här sommarn blev inte riktigt som vi hade tänkt oss med semestern, men vi får ta igen det ett annat år. Vi pratar om att stanna här ett helt sommarlov, det hade ju varit helt underbart 🙂

Relaterade Inlägg

13 Kommentarer

  • Emma - På Smällen!

   Ja, jag vet… På ett sätt ska jag inte klaga, men det är tråkigt att inte kunna utnyttja alla dagarna på semestern också.. men ja, vi har det bättre än vad vi hade haft det hemma 🙂

   Svara
  • Emma - På Smällen!

   Han är i Portugal. Han hade bokat sin resa så att han skulle vara borta när vi var hemma så därför såg vi inga problem med att förlänga vår resa. I augusti har vi planerat några dagar som han ska vara med barnen så det blir nog bra 🙂

   Svara
   • Christel

    Jag tänkte mer på när ni pratar om att vara borta ett helt sommarlov .
    Hur tänker du om J skulle vilja åka iväg med barnen ?
    Hoppas du kryar på dig snart

   • Emma - På Smällen!

    Nej, det får vi såklart prata om innan vi åker så länge. Det är inget som kommit på tal eller har önskats så jag tror inte det är något jag behöver fundera på. Tack så mycket! Jag mår faktiskt mycket bättre nu. Sista dagen med antibiotika är imorgon 😊

 1. Elin V

  För guds skull, försök undvik solen när Du går på antibiotika.
  Min dotter gick på amimox förra sommaren mot halsfluss, fick komma ut i solen när hon var feberfri och fick sedan urtikarier på hela låren och armarna, man tolkade det tom som misstänkt allergisk reaktion mot penicillin först! Mvh Elin 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Oj då! Vad otäckt! Det råkar faktiskt vara just den antibiotikan som jag har fått men läkaren sa specifikt att jag kunde bada och sola hur mycket jag orkade med den antibiotikan så det har jag gjort… Dom första dagarna var jag nästan helt utslagen, men idag och igår var jag lite piggare… Kan ju vara därför som jag svullnade upp så i ansiktet. Det är tack och lov bättre idag.

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här