Dagens PW och månadens träningsmål

När jag kom hem idag så kände jag mig mot förmodan pigg. Eller så var jag inte pigg, jag ville kanske bara få vara i fred med tanke på den intensiva dagen jag hade haft. Hur som helst så bestämde jag mig för att ge mig ut på en powerwalk ensam idag, eftersom sista passet på gymmet redan hade varit. I vanliga fall så brukar jag haka på mamma och hennes vovve, men idag blev det bara jag. Det kändes så skönt och jag hade massor av energi i kroppen så jag körde på i en medelhastighet av 6 km/h i nästan 1 timme och var hemma lite efter nio på kvällen.

   

  
 
 Jag är så peppad just nu och det är verkligen perfekt klimat för utomhusträning! När det är varmt så orkar man inte och är det kallt så är det inte heller kul. Men nu finns det inga ursäkter för vädret är perfekt när det väl har slutat regna och eftersom det är ljust så länge och snart mitt i semestern så blir tiden på dygnet som man tränar mindre viktig 🙂

Jag blev så himla motiverad när jag såg all viktnedgång förra veckan. Nu känns det ännu enklare med träningen och det är inte lika svårt att avstå sötsakerna som erbjuds. Jag unnar mig lite då och då, men bara om jag tycker att det som erbjuds är värt det och jag äter inte så stora mängder.

Jag har delat upp mitt mål med träningen till olika delmål för att det stora målet inte ska kännas lika långt bort och för att jag ska bli lite extra peppad så har jag tänkt belöna mig själv med något som jag VERKLIGEN vill ha när jag har nått vissa delmål. Hittills har jag bara kommit på en sak som jag verkligen vill ha och det är nya träningskläder, så dom ska jag belöna mig själv med när jag når 68 kg (vikten jag hade när jag plussade). Igår kom jag på ett nytt träningsmål med belöning för denna månaden som jag tänkte tipsa er som tränar på Nordic Wellness om. På NW så samlar man något som heter “Triggz” varje gång man tränar. När man samlar Triggz så når man olika milstolpar där NW belönar en, men för varje månad så kommer man också upp i en viss rabattnivå så att man får rabatt på alla saker som NW säljer. Så mitt mål är att komma upp i den högsta rabattnivån denna månaden och om jag lyckas med det så ska jag köpa en fin shaker 🙂 I sommar får alla medlemmar dubbla Triggz när man tränar så jag tror att det krävs att jag tränar 8-9 gånger till innan månaden är slut. Jag tror att jag ska lyckas med det, jag tänker i alla fall göra mitt bästa 🙂

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

  1. Jannice

    Det är alltid bra att sätta upp delmål efter vägen annars tror jag att det är lätt att ge upp om man inte ser resultaten på en gång! 😀
    Jag har som mål att klara av 15 st armhävningar på tå innan månaden är slut.. 😉

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här