Dagens outfit

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Åh vad jag älskar den här klänningen! Jag har spanat på den sen tidigt i våras och ny precis innan Italien-resan beställde jag den 🙂 Visst matchar den till Italien! Här i Roseto degli Abruzzi är alla så välklädda så det känns roligt att också ha fina kläder på resan.

Jag älskar detaljerna med att den är off-shoulder men ändå har tunna axelband. Den påminner om en klänning jag provade tidigare i våras men inte köpte eftersom den var för urringad och visade hela BHn. Den här klänningen satt mycket bättre på mig 🙂 Om ni gillar klänningen så hittar ni den HÄR!

img_9157
img_9158
img_9159

Tips! Om du är ny kund får du 10% rabatt om du använder koden ”NEWWEB?

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här