Dagens outfit

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Idag hade jag på mig min nya rosa kappa och en av mina favoritoutfits som jag köpte tidigare i vår 🙂 Det var bara dom rosa pumpsen som fattades men idag kände jag för bekvämlighet framför fåfänga. Jag brukar alltid ha pumpsen på jobbet om jag vet att jag inte ska gå eller stå alltför mycket, men idag hade vi inte riktigt bestämt vad vi skulle göra så därför tog jag sandalerna.

img_8793
img_8790

Ni hittar hela outfiten här:
KAPPA / TOPP (på rean!) / BYXOR (också på rean!) / SOLBRILLOR (såklart också på rean!)

Om du är ny kund får du dessutom 10% rabatt om du använder koden “NEWWEB” Passa på 🙂

Märks det att jag älskar rosa eller? Jag brukar ha mycket rosa på mig på sommarn och mer svart på vintern 🙂 Vad brukar ni ha för färger på era kläder? Har ni en tydlig sommar- och vintergarderob?

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här