Dagens outfit

– Innehåller annonslänkar för Bubbleroom –

Jag ligger såååå mycket efter med min outfitinlägg, men här var i alla fall vad jag hade på mig i torsdags. Jag absolut älskar den här toppen, ni kan inte gissa hur mycket jag älskar den! Den är en av mina bästa köp! Den är en urringad, läppstiftröd (inte orangeröd) topp som sitter som ett smäck. Jag älskar den sneda “wrap-designen” för den framhäver både byst och midja på ett schysst sätt. Toppen finns även i rosa och i vitt så jag tänkte faktiskt köpa den i vitt också. Om jag inte gör det så lär jag ångra mig för det här är verkligen en favorit i min garderob 🙂

Uppdatering! Jag såg precis att det var 20% på bland annat den vita toppen som jag ville ha idag, så nu har jag köpt den 🙂

Ni hittar alla plaggen utom kavajen för den är slutsåld här: Topp, byxor

Jeansen är också ett favoritinköp, stretchiga och töjer sig inte så dom sitter jämt som ett smäck. Dessutom har dom hållit sig svarta trots flera tvättar. Jag har köpt svarta jeans för dyra pengar, men inga har hållit färgen så bra som dessa!

 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här