“Dagens outfit”

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Dagens outfit är mjukiskläder, men det var det inte förra veckan när jag träffade Liselotte för att få min livscoachning. Då hade jag en “ny” trendig stil som signalerade cool med attityd! Jag har fått upp ögonen för bombarjackor som är så poppis just nu och föll för en svart siden som jag tror kommer passar flera av mina outfits.

Ni hittar plaggen här: Bomberjacka (finns i fler färger), lila fin-topp, coola leggings och ankelboots

Fotograf är såklart världens bästa Liselotte! ♥

Ange rabattkoden: NEWWEB för 10% rabatt!

*Erbjudandet gäller nyregistrerade kunder, vid köp för minst 100 kr. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabattkoder. Uppge erbjudandekod när du beställer. Max en gång per kund.

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här