Dagens outfit

Idag är vädret sådär skumt igen så att man inte vet vad man ska ha på sig. På vår balkong blåser det kallt, men eftersom jag har klätt mig för varmt varje dag den här sommaren så valde jag lite luftigare kläder idag 🙂

  
Kaftan från märket Cosmoda, amningslinne (så glamoröst ?), nya shorts från Chica London och Converse.

Jag hade egentligen bestämt mig för att inte köpa några byxor/shorts innan jag hade fått tillbaka min vanliga storlek, men så hittade jag dom här shortsen till halva priset på Backaplan. Dom är superstretchiga så jag fick på mig storleken mindre också men dom satt fult på låren 😛 Men jag tror att dom kommer passa även när jag har gått ner i vikt, då kommer dom bara se ut som lite loose fit 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här