Dagens outfit

Förra veckan fick jag höra att jag såg trött ut. Idag fick jag höra flera gånger att jag ser så fin ut 🙂 Det har definitivt hänt något med mig denna veckan! Jag tror att det är boandet som får mig att må så här kanonbra 🙂 Jag känner mig piggare, mer effektiv och framför allt nöjdare med allt jag gör och hela livet! Vi har ju fått gjort hur mycket som helst! Det känns som en sten har lättat från hjärtat 🙂

Idag har jag varit på rutinbesök hos barnmorskan, lunchat med en kompis, haft ett annat möte inne i stan, köpt skruv på Hornbach och satt upp ellos-hyllan och därmed strukit det sista på boa-listan!!!! Det har varit en bra dag helt enkelt!

Här är en bild på mig i dagens outfit 🙂 Förra graviditeten hade jag väldigt ofta mammabyxor och aldrig klänning på slutet. Denna graviditeten är mina mammabyxor nästan oanvända! Jag har nästan bara haft klänning hela graviditeten! Vad olika det kan vara! Jag tycker att jag såg så tantig ut i mina mammakläder från förra gången 😛

  

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Evanessè

  Jättefint!

  Ja ibland får man höra hur trött man ser ut, medan i nästa pigg. Eller idag när jag var uppe vid min dotters skola, kände mig lite småtrött och seg, och när jag har en halsduk/scarf syns inte magen lika mycket – och fröken säger “det är orättvist att se så fräsch och pigg ut som gravid”. Ja de dagar man känner precis tvärtom. Men jag man ska väl vara glad antar jag 😉

  Svara
 2. Marie Alvas mamma

  Vad kul med en dagens outfit. Tycker dom inläggen är jätte roliga.
  Magen klär dig jätte jätte fint!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åhh vad roligt att höra! Jag gillade också att skriva dom inläggen, men jag är inte riktigt nöjd med ljuset vid spegeln så det är inte lika kul att fota dagens outfit längre, men jag ska försöka bättre mig på det och fota ändå 🙂 Har funderat superlänge på var jag skulle kunna sätta upp en till spegel men har inte kommit på nån bra plats än 😛

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här